Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu stylish select

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu. Dane osobowe beda równiez udostepniane Payu S.A., który jest rowniez Administaratorem Danych Osobowych, a w celu realizacji przesylki firmom kurierskim lub Poczcie Polskiej.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

 

Producenci

Butik Stylish Select

Butik włoski Stylish Select to synomim najbardziej trendy stylistyki, to najbardziej modne ubrania. Sklep internetowy z odzieża damska i młodzieżową dla fanek mody. Stylowe ubrania, modne ciuchy.  Sprzedajemy nowoczesne ubrania dla nowoczesnych kobiet. Znajdziecie u nas wszytko to co jest modne: spodnie dresowe dekatyzowane, jeans ręcznie niszczone baggy, odziez z wstawkami tiulowymi, swetry z halkami tiulowymi, długie bluzy dresowe z falbankami, bluzy dresowe z tiulem, bluzy dresowe z cekinami,  buty z cyrkoniami, modne torebki włoskie z skóry naturalnej, najmodniejszą biżuterię OPS! objects, trampki na koturnie, dresowe marynarki, jedwabne bluzki w kwiaty, modne swetry z kaszmirem, luksusowe ubrania damskie i dodatki, modna bizuterię. designe odzież, włoscy projektanci,   W szafach wszystkich kobiet powinna znaleźć się stylowa i świetnie zaprojektowana odzież. Nasza oferta to markowa, modna odzież damska w rozmaitym wydaniu, w stonowanej gamie kolorystycznej i w wyrafinowanym wzornictwie. Oferowany asortyment to bluzki, swetry, kardigany, tuniki, bolerka, spodnie dresowe, spodnie jeans, spodnie baggy, szorty, kombinezony, marynarki, kamizelki, golfy, t-shirty, sukienki, spódnice, bluzy i topy. Znajdziecie u nas również dodatki takie jak torebki, piękna biżuteria, szale i chusty oraz buty. Rozpoczęlismy współprace z bardzo cenioną już na całym świeci firmą OPS!objects. Produkty te cechuje innowacyjność, kreatywność i wyznaczanie nowych trendów. Szeroki wybór kolorystyczny, a materiały użyte do produkcji są najwyższej jakości. Bransoletki OPS! z serduszkiem to najmodniejszy dodatek dla fanek mody. Polecamy firme Rinascimentoktóra jest Interpretacją pragnień prawdziwej kobiety, niezależnej i świadomej swojej kobiecości. Kobieta o silnej osobowości, dynamiczna, czarująca, ale nigdy nie przewidywalna. Kobieta, która chce wybrać. Bycie w centrum uwagi. Zawsze doskonała w każdym szczególe. Rinascimento to Renesans dzisiaj i wiele więcej. Zamiłowanie do pięknych rzeczy, wykonanych z troską i kobiecością we wszystkich jego aspektach. Kolekcja po kolekcji, moda, która jest odnawiana poprzez przewidywanie trendów, zaskakuje swoją publiczność kreatywnością, wszechstronnością, Made in Italy!Nasze torebki i buty pochodzą miedzy innymi z cenionej na naszym ryku firmy Venezia. Produkty wykonane są z naturalnej licowe skóry w wielu odcieniach metalicznego, przecieranego złota, srebra w delikatnych pastelowych barwach. Firma Venezia proponuje każdego sezonu również klasyczne rozwiązania. Stylistyka jest bardzo bogata od romantycznego po rockowy styl. Firmy Imperial, Please, Northland to odzież w której odbija się Twoja osobowość. Linia która Ci pasuje, kolory, które podbijają twoja urodę. Detale którym nie mozesz się oprzeć i ta przyjemność widać w Twoich oczach. Po prostu piękne ubrania. To ubrania dla kobiet, które chcą zacząć dzień z pozytywną energią. Kobieta ubrana w nasze ubrania błyszczy w oczach innych kobiet. Jest Piekna. Oferujemy szeroki wybór odziezy jeans. Nasze marki jeans to uznane firmy w europie zachodniej takie jak Please Jeans, Imperial Jeans, Sexy Woman   Einstein Jeans, 525 Einstein Jeans. Bardzo popularna polska marka BY O LA LA Całość kolekcji jest zaprojektowana z użyciem najnowszych trendów i najnowocześniejszych materiałów. Kolekcje w naszym sklepie są przez nas importowana z Włoch, Francji i Anglii. Nasze marki to Imperial, Please, Motel, Kosmika, WENDY TRENDY Northland, Asos, Religion, Kontatto, Mary C, Siste's, Just-R, Rinascimento, Tenax, Rossidiseria, Liu jo, Guess, Armani i wiele innych. Kazdego dnia w sklepie pojawiają się nowości. Nasze motto to "Life is to short to wear boring clothes" - "Zycie jest zbyt krótkie aby nosić nudne ubrania". sklep internetowy z odzieza mlodziezowa, o la la , wloskie ciuchy, projektanci, designe, lux lux,  EGOISTIN, ZALANDO, ANSWEAR, ZARA, STEFANEL,

 

 

Sklep jest w trybie podglądu
{nocache:9fff27a006a69367e469eddf8f3db74c#0}
Sklep internetowy od home.pl